Понеділок, 19.11.2018, 08:19
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"
Гаряча лінія
Меню сайту
Друк сторінки

Новини

Головна » Статті » Наші НОВИНИ

Прийняли участь у святкуванні Дня факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

    Пекарі ДНЗ «РешетилівськийпрофесійнийаграрнийліцейіменіІ.Г.Боровенського» стали учасниками свята з нагоди Дня факультету харчових технологій ,готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» 14 грудня кафедра пекарів ДНЗ РПАЛ прийняла участь у святкуванні Дня факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у Полтавському університеті економіки і торгівлі, куди прибули на запрошення ректора О.О.Нестулі. До свята готувалися заздалегідь, випікаючи медово-імбирні пряники, оздоблені айсингом на новорічно-різдвяну тематику, щоб стати не лише гостями, а й учасниками виставки професійної майстерності, підготовленої викладачами, аспірантами, студентами цього вищого навчального закладу, а також деяких закладів профтех освіти області, комерційного та кооперативного технікумів. До складу решетилівської делегації увійшли: директор ДНЗ РПАЛ Ніла Спільна, зав.кафедри пекарів-лаборантів Надія Самченко, майстри виробничого навчання Алла Плюта, Алла Остапенко ,а також 12 учнів-третьокурсників, що є членами гуртка «Пекарський всесвіт». Нашу композіцію, яку ми назвали «Магія новорічно-різдвяних свят» з різнобарв’я пряничних виробів, ялиночки, прикрашеної пряничними іграшками, представляли глядачам юні пекарі-першокурсниці Тетяна Гергель та Катерина Мальон. Приємно було побачити нашу цьогорічну випускницю, а нині студентку факультету Каріну Кушнір, яка на виставці проф майстерності презентувала виготовлені власноруч пряничні вироби, адже починала вона оволодівати секретами пряничного мистецтва у нашому ліцеї під керівництвом майстра Алли Плюти, навчаючись професії «Пекар, лаборант». Журі, до складу якого входили ректор університету, декан факультету, зав. кафедрами, представники Полтавської мерії, відомий телеведучий передач «Смачна країна», «Знак якості», член спілки журналістів України Костянтин Грубич, високо оцінили наш тематичний стіл в цілому, а також окремі пряничні вироби. Серед них друкований, медово-імбирний пряник з фруктовою начинкою «Решетилівка». Пекар-третьокурсник Олександр Родзянко подарував всім членам журі пряники «Решетилівка», а ще розповів про свої наміри стати студентом університету і навчатися на факультеті харчових технологій. Костянтина Грубича дуже зацікавила технологія виготовлення пряника «Решетилівка», він декілька раз повертався до нашої єкспозиції, і у нього виникла ідея присвятити одну з передач саме розкриттю секретів виготовлення цього пряника. Сьогодні вранці він зателефонував мені, підтвердивши свої наміри, а ще, щоб подякувати від себе і своєї родини за незвичайний смак решетилівського пряника і привітати з прийдешніми новорічно-різдвяними святами весь колектив аграрного ліцею та наставників пекарів. Отже, чекаємо в гості відомого телеведучого Костянтина Грубича!

    Завершилося свято в актовому залі університету зустріччю з ректором, деканом, зав. кафедрами, які нагороджували переможців конкурсів та виставки проф майстерності, розповідали про історію та сучасність факультету. Наш заклад, в особі директора Спільної Ніли Петрівни, також отримав подяку за участь у виставці проф майстерності ,за постійну співпрацю з університетом. Такими ж подяками нагороджені Надія Самченко та Алла Плюта. А на завершення дійства всіх порадував святковий концерт, підготовлений студентами факультету. Але і тут ми «не пасли задніх»! Бурхливими оплесками зустріли глядачі виступ нашого гумориста, володаря багаточисельних обласних, всеукраїнських та міжнародних гран-при, дипломів Олександра Родзянка, ще й представили його як майбутнього студента університету. А пісні «Європа-Україна», у виконанні дівчат-україночок Тетяни Гергель та Катерини Мальон, аплодував і підспівував весь зал.

           

           

           

Більше фото

Категорія: Наші НОВИНИ | Додав: semensemenuch (14.12.2017)
Переглядів: 22 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: